Impressionant

Grafische vormgeving

Je hebt maar 1 keer de kans een goeie eerste indruk te maken.

Impressionant doet dat met creativiteit, die consequent wordt doorgetrokken in al je vormen van communicatie. Opvallen in de massa is niet makkelijk. Impressionant helpt je net een beetje anders te zijn, zodat je boodschap beter blijft plakken.

Uniek logo ontwerpen

Een naam maakt u uniek. Maar een logo maakt u zelfs nog unieker. Het vertelt in één oogopslag een heel verhaal: uw verhaal! Impressionant zorgt voor een grafisch ontwerp dat eruit springt. Al dan niet met een creatieve slogan of baseline.

Professioneel visitekaartje maken

Uw visitekaartje is letterlijk … uw visitekaartje. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie glanzende UV-lak of matte plastificatie om extra op te vallen?

Vindbare website bouwen

Uw website is je digitale alter ego. Maar dan in een vijver boordevol vissen. Er als eerste uitgevist worden? Zorg voor responsive webdesign om op alle media (pc, tablet, mobiel, smartphone) goed zichtbaar te zijn. En met SEO geoptimaliseerde teksten scoort u beter in de Google rankings.

Creatieve teksten schrijven

Eén fout in uw tekst kan uw hele verhaal verknoeien. Maar een goede copywriter doet meer dan dat: hij zorgt ervoor dat je boodschap blijft hangen en zet de lezer aan tot doen.

Aantrekkelijke brochure opstellen

Een goede brochure is als een etalage. Impressionant zorgt voor een mooie lay-out die aansluit bij uw logo en huisstijl alsook voor de straffe teksten die blijven plakken.

Budgetvriendelijke flyers drukken

Speciale actie of evenement aankondigen? Uw activiteiten bekender maken? Een mooie flyer uitdelen op de juiste plaats doet wonderen. Impressionant helpt u bij beide.

Impressionant (Grafische vormgeving)

Frenchlaan 51
8900 Ieper

x

Locatie

Tags

Non-food Drukwerk , Grafische vormgeving, Magazines en reclame, Menukaarten, Verpakkingen, Webdesign

Delen op sociale media

Wij maken gebruik van cookies op deze website, zo beleef je deze website op z'n best. Door op 'OK' te klikken of deze website te gebruiken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Meer info: klik hier

OK