Horeca met een Hart

Horeca met een Hart doet jullie hoogstwaarschijnlijk een belletje rinkelen. Na hun groot succes van vorig jaar steunen ze dit jaar opnieuw een goed doel, dit jaar is dit het kinderkankerfonds.

De warmste week van Studio Brussel zet ieder jaar tal van goede doelen in de kijker en ook Horeca met een Hart, een initiatief van de Unie Belgische Horeca, doet hieraan mee. Lang hebben ze ons niet moeten overtuigen waarom ze dit doen, dit is gewoon een top initiatief.

Horeca met een Hart - Kinderkankerfonds

Wat doet kinderkankerfonds nu precies?

Vzw Kinderkankerfonds geeft financiële en psychologische steun aan kinderen met kanker en hun gezinnen. De behandeling maakt de genezingskansen steeds hoger maar de behandeling duurt lang en gaat vaak gepaard met bijwerkingen allerhande. Het kind wordt hoe dan ook geconfronteerd met ongemak en pijn. Ouders gaan gebukt onder angst, onzekerheid en gevoelens van onmacht. Om deze kinderen en hun ouders te motiveren om dit vol te houden en om de behandeling draaglijk te maken is veel extra zorg nodig.

Meer info? Neem zeker een kijkje op de facebookpagina van Horeca met een Hart of op hun website.

Wij maken gebruik van cookies op deze website, zo beleef je deze website op z'n best. Door op 'OK' te klikken of deze website te gebruiken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Meer info: klik hier

OK